Tilbud til nye klienter

Min erfaring er, at du skal bruge minimum 2 behandlinger for at mærke de gode resultater. Smerterne forsvinder ikke ved 1 gang, det bliver mærkbart bedre men forsvinder ikke. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig godt på vej ved at give dig et rigtig godt tilbud, for så er chancen mod en smertefri krop meget bedre, og det er derfor jeg laver det jeg gør, for at du kan ha’ en funktionsdygtig krop.

Dette tilbud er kun for dig der aldrig har fået behandling hos mig før. Du vil ikke fortryde det, så du kan lige så godt tage imod dette fantastiske tilbud

Prisen du kan se på online booking er for 3 behandlinger

Du booker første gang selv online når du køber tilbuddet og resten booker vi fra gang til gang når du er til behandling
Du kan også skrive en email til mig med de to næste tider og så booker jeg dem for dig. Men du skal have booket den første før du kan det.

Når du kommer booker vi de to næste i de to følgende uger. Dvs. at hvis første gang er i uge 6, så skal du kunne komme til behandling i uge 7 og 8 ellers kan du ikke benytte dig af tilbuddet
Det er den mest optimale måde at behandle på.
Grunden til dette er, at en længere tidshorisont vil betyde, at vi i stedet for at komme smerterne helt til livs vil komme til at symptombehandle, og det er det jeg gerne vil undgå. Mit mål er, at du oplever en krop der virker 100% og ikke bare en krop med mindre smerter.

  • Kortet kan ikke forlænges eller på anden måde ændres
  • Pengene refunderes ikke
  • Ubrugte klip kan ikke flyttes eller refunderes
  • Tilbuddet er personligt og kan kun bruges af personen der har købt det
  • Har du været her bare én gang bortfalder tilbuddet

Obs: tilbuddet kan også benyttes af klienter der ikke har været til behandling i mere end 12 måneder

Vi ses i klinikken

Du booker din første gang her