Tilbud til nye klienter

Som ny klient kan du benytte dig af dette super tilbud.

Min erfaring er, at du med garanti skal bruge minimum 2 behandlinger for at mærke de gode resultater. Smerterne forsvinder ikke ved 1 gang, der bliver det måske 80% bedre men forsvinder ikke. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig godt på vej ved at give den tredje behandling gratis, for så er chancen for at blive smertefri rigtig god, og det er derfor jeg laver det jeg gør, for at du kan ha’ en funktionsdygtig krop.

Dette tilbud er KUN for dig der ALDRIG har fået behandling hos mig før. Du vil ikke fortryde det, så du kan lige så godt tage imod dette fantastiske tilbud.

Du booker den første online når du køber tilbuddet og så booker vi de to næste sammen efter dine behandlinger.

Den måde vi booker på er en tid 4 – 10 dage efter første behandling, og så den sidste 4 – 10 dage efter den. Det er den mest optimale måde at behandle på.
Grunden til dette er, at en længere tidshorisont vil betyde, at vi i stedet for at komme smerterne helt til livs vil komme til at symptombehandle, og det er det jeg gerne vil undgå. Mit mål er, at du oplever en krop der virker 100% og ikke bare en krop med mindre smerter.
Derfor gælder det også kun til ét skades-område. Dvs. du kommer ind med ondt i nakken, lænden eller noget tredje, så er det der vi har fokus. Når smerterne er væk så kigger vi på resten af kroppen.

Normalprisen for 3 behandlinger er 1495 kr. men fordi du er ny sparer du 500 kr. så din pris er kun 995 kr.!

Vi ses i klinikken.

Du booker din første tid her