Manuel behandling hos Thomas Sommer skaber fundamentet for en krop der fungerer

Det kan nogle gange synes helt uoverskueligt for det først at indse, at du skal bruge hjælp til at komme din skade til livs, og for det andet at finde den rette behandler, der kan hjælpe dig.

Du er ofte også nervøs for hvor langt (og dyrt) et forløb du nu skal i gang med før du er hjulpet.

Læs denne beskrivelse af et typisk behandlingsforløb hos Manuel Terapeut Thomas Sommer.
Håber beskrivelsen hjælper dig til at kunne overskue at komme i gang med behandlingen, så du kan få en krop, der bare fungerer igen.

Med manuel behandling vil et forløb starte med at fundamentet sættes på plads til den første behandling. Mange gange vil du allerede herefter opleve en markant bedring af problemet.

Dit bækken er fundamentet i hele din krop, så med en fejlstilling i bækkenet nytter det ikke at rette op på andre skavanker. Så længe fundamentet ikke er rettet, vil problemet være tilbagevendende.
Det kan virke skørt, at du kommer ind med et dårligt knæ og får rettet dit bækken, som starten på behandlingen, men det svarer lidt til at fundamentet/soklen på dit hus er skævt – så kan du også lave nok så mange forbedringer på selve huset, men det vil aldrig løse det egentlige problem.

Ved din anden behandling, som alle rådes til at tage, følger vi op på om problemet er væk efter første behandling, mange vil opleve at det er det. I de tilfælde bruges den anden behandling på at sørge for at resten af kroppen også er i den korrekte stilling. Dvs. vi retter eventuelle skævheder i rygsøjlen fra nakke til lænd og korsben. På den måde sikrer vi et godt grundlag for, at du ikke får andre skader.

Andre vil opleve stadig at have lidt gener. Her vil vi arbejde videre fra det gode udgangspunkt vi lavede til første behandling.

En skade/et problem tager som regel 2-3 behandlinger, men næsten alle vil opleve markante forbedringer allerede efter den første behandling.

Du er slet ikke så langt fra en krop der bare fungere som du tror.